Mijn naam is Bas van Recravas

Ik spreek namens alle aankoopmakelaars van Recravas Nederland. Wij begeleiden u persoonlijk bij een veilige, doordachte en scherpe aankoop van uw vakantiehuis. Natuurlijk kunnen wij ook helpen bij het zoeken naar uw vakantiehuis. Graag eerst weten hoe wij werken? Bekijk het aankopen in 6 stappen.

 

Wat onderscheid ons van iedereen


 • Werken met erkende professionals

  Alle contracten worden gecontroleerd door advocaten en mogelijk financieel advies ontvangt u via een planner gecertificeerd bij FFP. Daarnaast werken wij met inspecteurs welke een erkende NEN 8025 bouwkundige keuring kunnen uitvoeren.

 • Als enige 100% onafhankelijk

  Wij hebben bewust geen eigen aanbod. Wij zoeken en kopen uitsluitend recreatiewoning aan voor u als klant. U vindt dus bij ons, in tegenstelling tot veel andere zich aankoopmakelaar noemende verkopers van vakantiehuizen, geen eigen aanbod. Dus geen eigen belangen.

 • Wij vinden altijd uw vakantiehuis

  Recravas heeft een database waarin alle recreatiewoningen staan van 21 sites, 1100 parken en 1400 verkoopmakelaars. Daarnaast beschikken wij over het zogenaamde onderhandse aanbod.


Wij werken ook op basis van no cure no pay

Bekijk hier onze tarieven

 

Met vriendelijke groet,

Bas van Recravas

Bas van Recravas


bas

 

ffp advocaat Second Home Check ncnp nen 8025

Neem contact op

Aankoopmakelaar voor recreatievastgoed

Hallo mijn naam is Bas van Recravas. Wij helpen u bij het zoeken, veilig en scherp aankopen.

 

 

 

 

 

bas

Bel ons

Neem contact op met ons voor informatie over een aankoop

Bel

Mail ons

Mail direct met ons voor al uw vragen.

Mail

Meest gestelde vragen

Bekijk hier de meest voorkomende vragen en de antwoorden die Recravas ontvangt.

Bekijk

Wat klanten over ons zeggen


 • In Cor hebben we een enthousiaste aankoopmakelaar getroffen, steeds alert reagerend en vriendelijk in de omgang, we zijn heel tevreden.

  Wout & Marjolein Utrecht

 • "Cor heeft ons alles uit handen genomen tot en met de ondertekening van het koopcontract. Zonder verborgen agenda. Bedankt voor de fijne hulp."

  Marjolijn de Jong Den Haag

 • "Uw hulp ervaren als actief meedenkend, betrokken en open/duidelijk over mogelijkheden vs. wensen. Bedankt voor de hulp en hopelijk tot volgend jaar!!"

  Lisette Eindhoven

 • "We probeerden al een tijdje in contact te komen met de eigenaar van een vakantiewoning. Met behulp van Recravas is dat gelukt. De onderhandelingen verliepen soepel en inmiddels zijn we trotse eigenaar van een mooie woning"

  Rogier en Megan ZeewoldeWilt u direct advies op maat?

Selecteer hieronder uw keuzehulpRecravas balk