Ik zoek een vakantiehuis voor privégebruik

Een tweede huis om met uw kinderen en kleinkinderen te genieten

Ieder jaar is er weer dat fijne moment; de voorpret van het uitzoeken van de vakantie.

Bij thuiskomst speelt u met de gedachte om ieder jaar terug te keren naar die mooie vakantieplek. “Een vakantiehuis voor het hele gezin, zou dat geen goed idee zijn?”

Jazeker! En wist u dat deze droom ook haalbaar is? Graag helpen we u bij het vinden van de ideale recreatiewoning. Maar ook daarna kunt u op ons rekenen!

Gedurende het gehele aankooptraject nemen we u zaken uit handen, zodat u zeker weet dat u zorgeloos van uw volgende vakanties kunt genieten.

Privegebruik

De 9 keuzehulp vragen voor privégebruik

Keuzehulp
Heeft u al een locatie op het oog?

Vraag 1) Heeft u al een locatie op het oog?


 
Heeft u al een idee over hoe u de woning wilt financieren?

Vraag 2) Investeert u al in recreatievastgoed?
 

Vraag 3) Bent u al op zoek naar recreatievastgoed?
 

Heeft u al eens recreatieaanbod gehad?

Vraag 4) Heeft u ooit eerder recreatievastgoed gehad?
 

Manier van aankopen

Vraag 5) Gaat u hulp inschakelen voor de aankoop van uw vakantiewoning?
 

Voor welke termijn?

Vraag 6) Op welke termijn wilt u een vakantiewoning kopen?
 

Onderhandelen

Vraag 7) Hoe gaat u de onderhandelingen met de verkoper regelen?
 

Overeenkomsten

Vraag 8) Wie gaat de overeenkomsten voor u controleren?
 

Hoe wilt u met ons samenwerken?

Vraag 9) Hoe wilt u met ons samenwerken?
 

 

Wij stellen uw advies samen

Vul hieronder uw e-mailadres en telefoonnummer in zodat wij u een eerste advies kunnen mailen.

 

Uw advies wordt verzonden

 

Erfpacht

Wat gaat u van ons krijgen

Als u de vragen heeft ingevuld ontvangt u in uw mailbox een persoonlijk advies. Indien gewenst kunnen wij ook uw vakantiehuis gaan zoeken, u bespaart zo veel tijd. U leest hierover meer in het advies dat u toegestuurd krijgt via de mail.

In 5 stappen naar een privé vakantiehuis

Zo helpen wij u!

 • Woningen zoeken en selecteren

  De keuze voor een woning is een persoonlijke keuze. Daarom nodigen we u graag uit om tijdens een intakegesprek uw wensen met ons te bespreken. Daarna gaan we voor u aan de slag! We zoeken niet alleen naar woningen met de bouw of stijl van uw voorkeur, de gewenste oppervlakte of bijvoorbeeld het aantal slaapkamers, we adviseren u ook over financieringsmogelijkheden, marktontwikkelingen en het aanbod op de markt. Wekelijks ontvangt u van ons een zorgvuldig geselecteerd aanbod.

 • Advies en begeleiding

  Een tweede huis koopt u niet zomaar. We geven u graag eerlijk en helder advies, zodat u zonder zorgen uw vakantiewoning koopt. We geven antwoord op uw vragen en adviseren u in zaken waar u misschien nog niet aan had gedacht. Wat zijn de gevolgen voor uw pensioen? Is het kopen van een vakantiewoning een verstandige keuze?

 • Bezichtigen

  Elke week krijgt u van ons een zorgvuldig samengesteld woningaanbod. Heeft u eenmaal de ideale woning gevonden, dan volgt de bezichtiging. We kijken met een professioneel oog naar de staat van uw toekomstige woning en brengen eventuele verborgen gebreken in kaart. Bovendien bekijken we uw toekomstige woning op basis van eerder verkochte woningen, ervaring en kennis, marktaanbod en beoordelen zo of de vraagprijs reëel is. Indien nodig doen we aanvullend onderzoek.

 • Onderhandelen

  Wist u dat de onderhandelingen bij de aankoop van recreatievastgoed andere strategieën kennen dan de onderhandelingen op de markt voor reguliere woningen? Wij helpen u hierbij. We lezen de kleine lettertjes in uw aankoopcontract, adviseren u en onderhandelen een goede prijs voor uw vakantiewoning.

 • Notariële en fiscale afhandeling

  Als u een recreatiewoning met grond heeft gekocht, vindt de overdracht plaats bij de notaris. Recravas helpt u in deze laatste fase van de aankoop met conceptovereenkomsten en de akte van levering. Daarnaast bekijken we samen met u vóór de overdracht de staat van de recreatiewoning en de afhandeling van eerder geconstateerde opleveringspunten. Ook regelen we de mogelijke btw-teruggave en bekijken we de eventuele erfdienstbaarheden.

huis in 5 stappen
test

Vast tarief

Kopen met aankoopmakelaar

 

witZoeken & vinden

witBezichtigen & controleren

witScherp & veilig kopen

 

1% minimaal

€ 1995,00

Bekijk wat we doen

test

No cure no pay

Kopen met aankoopmakelaar

 

groenGeen startkosten

groenGaranties

groenGeen kleine letters

 

 

Bas

Bekijk wat we doen

Wat anderen over hun vakantiehuis zeggen


 • Na de verkoop van ons bedrijf wilden we een gedeelte van de opbrengst gebruiken om samen met onze kinderen en kleinkinderen te genieten. Samen met Recravas zijn we op zoek gegaan naar een passende vakantiewoning. Wat een kennis en kunde, heel fijn.

  D. van Vlissingen Utrecht

 • Cor heeft ons alles uit handen genomen tot en met de ondertekening van het koopcontract. Zonder verborgen agenda, heldere communicatie en goed bereikbaar.

  Annelies Den Haag

 • Uw hulp ervaren als actief meedenkend, betrokken en open/duidelijk over mogelijkheden vs. wensen. Bedankt voor de hulp!!

  Lisette Eindhoven

 • Cor heeft de contracten uitvoerig doorgenomen en ook de akte van passeren. Heel prettig om dit aan een kundig iemand over te laten want wij hadden daar echt geen kaas van gegeten. Dank Cor.

  Fam. Wierenga Den Helder

ffp advocaat second home check ncnp nen 8025
lange balk