Bekijk onze tarieven

Transparant en helder

test

Vast tarief

Kopen met aankoopmakelaar

 

witWij zoeken voor u

witBezichtigen & controleren

witScherp & veilig kopen

 

€ 1995,00

Bekijk wat we doen

test

No cure no pay

Kopen met aankoopmakelaar

 

groenGeen startkosten

groenGaranties

groenGeen kleine letters

 

€ 0,00

Bekijk wat we doen

Wat klanten over ons zeggen

Recenties


 • Voor de aanschaf van mijn vakantiehuis heb ik veel hulp gehad. Ik was op zoek naar een makelaar die mij kon helpen om het risico weg te nemen. Bij Cor lukte dat. Hij heeft ons als aankoopmakelaar goed geholpen in het contact met de verkopende partij. Ook wist hij de vraagprijs naar beneden te brengen. Cor is een makelaar die formeel en professioneel handelt. Ik ben daarom ook erg tevreden over de dienstverlening. Dank voor de fijne, open en eerlijke samenwerking.

  Bouke Raap

 • Snel en effectief was de hulp die we kregen via de recreatiemakelaar. We hadden we geen idee wat er allemaal op ons af zou komen en waar we op moesten letten. Via de site kon ik eenvoudig iemand bereiken, dezelfde avond kreeg ik al een appje en de volgende dag werden we al teruggebeld. Hij heeft alles uit handen genomen tot en met de ondertekening van het koopcontract. Zonder verborgen agenda, helder en goed bereikbaar. Nogmaals dank!

  Annelies Speelman

 • Wij hadden met veel plezier een Tiny house gekocht. Ons viel op hoe prettig het was samen te werken met Cor en wat hij allemaal gedaan kon krijgen. Nadat we besloten hadden om op hetzelfde park ook een Chalet aan te schaffen, wisten we meteen waar we wezen moesten. Ook dit Chalet heeft Cor voor ons weten te bemachtigen voor een voor ons hele goede prijs. Wij zijn superblij met onze 2 aanwinsten en de samenwerking met Cor!!! :-D

  Patrick Daalwijk

 • We zijn uiterst tevreden over de inzet van Cor Duteweerd. In 3 weken tijd hebben we eigenlijk alleen telefonisch contact gehad omdat het zo snel moest gaan en het niet anders kon.
  Een makelaar die niet zeurt maar doet en hoe: hij heeft op eigen initiatief onderhandeld over de prijs en deze omlaag gekregen. Wij kunnen hem van harte aanbevelen.
  Cor, veel succes.

  José en Arend Jansen

 • In ons 1e telefonisch contact kreeg ik een goed gevoel over jou expertise, je kwam met een duidelijk verhaal over de werkwijze die je ging volgen in onze situatie. Dit kwam professioneel over en gaf ons rust. Bij de laatste stappen in de onderhandelingen heb je ons steeds goed op de hoogte gehouden waardoor ik het gevoel had dat ik zelf aan het bieden was.
  Top gedaan en met een top resultaat.

  Ton

 • Cor, je hebt mijn dag gemaakt. Ik ben zo superblij! Je hebt niet alleen de recreatiewoning van onze wens voor ons weten te krijgen, maar ook nog onder hele goede voorwaarden en behoorlijk wat van de prijs afgekregen. Dank je wel!!! :-D

  Tanja van Rij

 • Bij onze zoektocht naar een recreatiewoning hebben wij Cor Duteweerd benaderd om ons te ondersteunen. Cor komt over als iemand met veel kennis en ervaring op dit gebied en heeft ons waardevolle adviezen gegeven. Hij beantwoordde onze vragen en telefoontjes snel en adequaat en is erg prettig in de omgang. Ook heeft hij goed contact gelegd met de verkoopmakelaar wat helpt bij de aankoop. Kortom: aan te raden als aankoopmakelaar.

  Rob en Cora

Waarom Recravas

 

 • U bent altijd goedkoper uit

  Onder begeleiding van een aankoopmakelaar bespaart u altijd en verkleint u het risico op een miskoop tot een miminum. Zo onderhandelt een aankoopmakelaar zonder emotie waardoor u vaak al vele procenten op het aankoopbedrag bespaart. Maar het belangrijkste is dat u fouten bij de aankoop voorkomt.

 • Reken af op no cure no pay

  Met ons no cure no pay overeenkomst loopt u geen enkel risico. Wij vinden voor u de juiste woning, controleren alle contracten en kosten. Daarnaast indien nodig zorgen we voor een bouwkundige keuring en wij kopen tegen de aller scherpste prijs aan. U betaald ons slechts een deel uit gecreëerde besparingen voor u. geen besparingen, geen kosten. 

 • Of voor een vast bedrag

  Wilt u zekerheid over de kosten? Dan kunt u ons ook inschakelen voor een vast bedrag. U weet van tevoren precies waar u aan toe bent.

 • Zelf kopen zonder aankoopmakelaar

  Wilt u zelfstandig een vakantiewoning kopen maar wilt u wel volledig door ons geïnformeerd worden? Dan is dit het pakket dat u nodig heeft. U ontvangt zeer uitgebreide informatie, ontvangt woningen voordat deze op de markt verschijnen en kunt gebruik maken van onze Nen keuring op 42 cruciale punten.

 

 

Het vignet dat u zoekt

Second Home Check

 • officieel Nen geïnspecteerd
 • door advocaten gecontroleerd
 • het allerscherpst aangekocht
 • no cure no pay mogelijk

 

Met vriendelijke groet,

Bas van recravas

Bas van Recravas

Recravas, aankoopmakelaars in recreatievastgoed
ffp law Second Home Check Recravas nen 8025Wilt u direct advies op maat?

Selecteer hieronder uw keuzehulpRecravas balk