De meest gestelde vragen

Al onze kennis

 

 

 

bas

 

 • Is recravas onafhankelijk ?

  Ja wij zij een franchise organisatie met zelfstandige makelaars in het aankopen van recreatiewoningen. Afhankelijk van waar u zoekt brengen zorgen wij voor de juiste aankoop makelaar.

 • Hebben jullie eigen aanbod ?

  Nee wij helpen bij het  zoeken en aankopen van uw keuzes en kijken naar het gehele aanbod in de markt. We hebben wel regelmatig aanbod van Nen gekeurde woningen met het second home check vignet. Dit zijn woningen welke de erkende officiële  Nen 8025 keuring en controles hebben gehad.

 • Wat als ik geen woning kan vinden ?

  Indien u met ons een no cure no pay contract heeft afgesloten werken geldt deze voor 24 maanden. Daarna vervalt deze zonder kosten.

 • Kunnen jullie met voorstellen komen ?

  Jazeker wij hebben toegang tot het meest actuele aanbod in de markt en hebben regelmatig onderhands aanbod van zowel parken als organisaties.

 • Werken jullie uitsluitend in Nederland ?

  Nee wij kunnen ook aanbod leveren uit Duitsland Frankrijk Spanje en Oostenrijk.

 • Wat als een aankoop makelaar geen besparingen realiseert ?

  Indien u samenwerkt op basis van no cure no pay is de gehele dienstverlening gratis. Onze marktkennis en ervaringen zorgen in de regel voor besparingen op zowel aankoop bedrag als repeterende kosten.

 • Wat doen jullie met mijn gegevens ?

  Wij gebruiken die uitsluitend en alleen voor recravas en de door u gevraagde diensten. Uw gegevens worden nauwkeurig en veilig opgeslagen en aan geen enkele andere partij of organisatie doorgeven.

 • Wat is houdt jullie vignet precies in ?

  Indien u met ons een woning koopt bent u er zeker van dat de contracten van de verkoper juridisch kloppen indien gewenst de woning bouwkundig is gecontroleerd dat er een erkende financieel specialist als ondersteuning kan dienen en bovenal dat u een eerlijke prijs betaald in de verhitte recreatiewoning wereld. Daarnaast worden alle vaste en variabele kosten inzichtelijk gemaakt en bekeken.

 • Kan ik ook tegen een vast bedrag samenwerken ?

  Jazeker de kosten bedragen voor een compleet zoek en aankoop traject 1995.

 • Ik heb al een woning op het oog kunnen jullie helpen met een veilige en scherpe aankoop ?

  Jazeker wij adviseren u dan te kiezen voor het no cure no pay pakket.

 • Welke kosten gaat een makelaar voor mij verlagen ?

  Natuurlijk als eerste gaat hij zorgen dragen voor een aankoop gebaseerd op de werkelijke waarde in plaats van de emotionele. Wij kennen de markt de kosten en de vraag. Daarnaast zal de aankoopmakelaar naar de vaste en variabele kosten kijken om die ook te verlagen. Denk aan park kosten, onderhoud, huur kavel ,energie etc. Indien de aankoop makelaar er in slaagt deze  te verlagen betaald u ook hier eenmalig 50% van de bespaarde kosten van slechts 1 jaar. Dus u bespaart blijvend. Voorbeeld: de huurkosten kavel met een contract voor 5 jaar gaan van 2700 naar 2500. De makelaar ontvangt dan eenmalig 50% van een besparing van 200.

 • Wanneer zijn jullie bereikbaar ?

  Wij zijn elke werk dag bereikbaar van 9.00 tot 22.00. In het weekend op zaterdag van 9.00 tot 17.00. Op zondag zijn wij gesloten.

 • Hoelang duurt het voordat een aankoopmakelaar contact opneemt ?

  Als de samenwerking overeenkomst is ondertekend neemt een aankoopmakelaar binnen een werkdag contact met u op.

 • Kan ik ook kennis maken op kantoor ?

  Jazeker neem even contact op met ons en we zorgen voor een verhelderend gesprek met een heerlijk kopje koffie.

Recravas balk