Een hoog rendement uit recreatievastgoed

Vermijd verborgen kosten

"zorgeloos rendement halen uit uw recreatievastgoed doet u samen met Bas van Recravas. Benieuwd naar ons rendementsadvies? Neem dan contact met ons op!"

Beleggen in recreatievastgoed


Zo helpen we u aan een mooi rendement

Met uw vakantiewoning is het mogelijk om een mooi rendement te behalen. Rendementen van 5 tot 7% zijn daarbij geen uitzondering. Maar let op, er komt vaak meer kijken bij de verhuur van uw vakantiewoning. Het is niet vanzelfsprekend dat u alle opbrengsten zelf mag houden.

Denk bijvoorbeeld aan de aftrek van BTW of verborgen kosten die u aan het vakantiepark betaalt. De aankoopmakelaars van Recravas weten exact waar ze op moeten letten en komen zo tot een reële berekening van het te verwachten rendement.

Schakel ons in als aankoopmakelaar. We selecteren voor u de vakantiewoningen die interessant zijn en met het juiste rendement. Daarnaast adviseren we u over zaken als bijvoorbeeld uw financieringsmogelijkheden of de duurzaamheid van uw investering. Dat alles op basis van no cure no pay of een vaste vergoeding. 

Gratis zoekopdracht plaatsen

Beleggen in vakantievastgoed rendement behalen

Tarieven

Wist u dat de onderhandelingen bij de aankoop van recreatievastgoed andere strategieën kennen dan de onderhandelingen op de markt voor reguliere woningen? Dankzij jarenlange ervaring als aankoopmakelaars van recreatievastgoed onderhandelen we een scherpe aankoopprijs voor u en letten op de kleine lettertjes in de contracten. Zo weet u zeker dat u zorgeloos het juiste rendement kiest.

Na de aankoop kunt u bij ons terecht voor afhandeling en advies op het gebied van fiscale en notariële zaken die bij uw investering aan de orde zijn.

Wilt u advies of een afspraak maken? Of wilt u meer weten over onze No Cure No Pay oplossingen? Klik dan op onderstaande button en neem contact met ons op.

Meer weten over de tarieven? >>

De 9 keuzehulp vragen voor rendement zoekers

Hoe wil u de woning gaan gebruiken?

Vraag 1) Wat is uw doel bij de aankoop?

Waarmee gaat u de aankoop financieren?

Vraag 2) Waarmee gaat u de aankoop financieren?

Vraag 3) Zoekt u een optimalisatie inzet eigen vermogen/vreemd vermogen de hefboomwerking?

Heeft u behoefte aan een financiële planning in relatie met uw investering?

Vraag 4) Heeft u behoefte aan een financiële planning in relatie met uw investering?

Schrijft u kosten af op uw onderneming?

Vraag 5) Schrijft u kosten af op uw onderneming?

Werkt u vanuit box 3?

Vraag 6) Werkt u vanuit box 3?

Heeft u al eerder recreatiewoningen gekocht?

Vraag 7) Heeft u al eerder recreatiewoningen gekocht?

Bent u zelf in staat een technische keuring uit te voeren?

Vraag 8) Bent u zelf in staat een technische keuring uit te voeren?

Heeft u voldoende fiscale & juridische kennis in deze markt?

Vraag 9) Heeft u voldoende fiscale & juridische kennis in deze markt?

 

Wij stellen uw advies samen

Vul hieronder uw e-mailadres en telefoonnummer in zodat wij u een eerste advies kunnen mailen.

 

Uw advies is klaar

 

 

 

 

 

 

 

Wat anderen over het rendement zeggen


 • "Wij kochten met behulp van Recravas een rendabele vakantiewoning aan op een vakantiepark in Friesland. Het voorgestelde rendement blijkt te kloppen. Zo werkt ons vakantiehuis voor ons in plaats van andersom"

  Wilma en Dries Apeldoorn

 • "We hebben inmiddels 4 vakantiewoningen succesvol aangekocht met behulp van Recravas. Allen gelegen in hetzelfde park en allen met een mooi rendement. Dank voor jullie vakkundige hulp."

  Gijsbrecht en Peisam Drunen

 • "Investeren met geld dat is bestemd voor je pensioen is spannend. Geen zorgen en maximaal rendement zoals het hoort. Dat is waar Recravas mij mee heeft geholpen"

  Freek Den Haag

 • "Wij zijn nogal eens besluiteloos, zeker wanneer het om ons geld gaat. Dat we wilden investeren in stenen was voor ons duidelijk. Recravas heeft ons geholpen bij de aankoop van onze vakantiewoning. In het afgelopen jaar overtrof het rendement de verwachtingen"

  Mink en Joice Steenwijk

Recravas balk