Ik zoek een vakantiehuis voor privégebruik en rendement

Een tweede huis voor uw gezin

Een vakantiewoning voor u, uw kinderen of zelfs kleinkinderen;

Het is iets waar u misschien al jaren van droomt. Weekenden en vakanties samen ertussen uit, er is niets heerlijker dan dat. Misschien dat u zelfs nog rendement uit uw tweede huis haalt! Maar weet u al wat uw budget is? Of hoe u de aankoop wilt gaan financieren? En wie helpt u om uw budget optimaal in te zetten?

Terwijl u droomt van uw nieuwe huis, gaan de aankoopmakelaars van Recravas voor u aan de slag en ontzorgen we u tijdens het gehele aankoopproces. Zo gaat u van een zoekopdracht naar een aankoop onder begeleiding van een aankoopmakelaar.

Wij werken ook op basis van no cure no pay. Bekijk hier onze no cure no pay overeenkomst en zet ons direct aan het werk.

De 9 keuzehulp vragen voor privegebruik en rendement

Ik ben particulier

Vraag 1) Hoe wilt u uw vakantiewoning gaan gebruiken?

Beleggen of prive

Vraag 2) Investeert u al in recreatievastgoed?
 

Bent u al op zoek naar vastgoed?

Vraag 3) Bent u al op zoek naar recreatievastgoed?
 

Heeft u al eens recreatieaanbod gehad?

Vraag 4) Heeft u ooit eerder recreatievastgoed gehad?
 

Manier van aankopen

Vraag 5) Gaat u hulp inschakelen voor de aankoop van uw vakantiewoning?
 

Voor welke termijn?

Vraag 6) Op welke termijn wilt u een vakantiewoning kopen?
 

Onderhandelen

Vraag 7) Hoe gaat u de onderhandelingen met de verkoper regelen?
 

Overeenkomsten

Vraag 8) Wie gaat de overeenkomsten voor u controleren?
 

Hoe wilt u met ons samenwerken?

Vraag 9) Hoe wilt u met ons samenwerken?
 

 

Wij stellen uw advies samen

Vul hieronder uw e-mailadres en telefoonnummer in zodat wij u een eerste advies kunnen mailen.

 

Uw advies is klaar

 

Wat doen we voor u?

Zoekt u een tweede huis? Een vakantiewoning voor nu, maar ook voor later? Voor privégebruik en misschien zelfs rendement? Recravas zoekt met u mee!

En dat niet alleen; Recravas ontzorgt particulieren vanaf een aankoopsom van €50.000,- op het gebied van woningselectie en -bezichtiging, onderhandelingen, contracten en afhandeling.

Bij het aankopen van een tweede of vakantiehuis wilt u niet voor verrassingen komen te staan. Wij zorgen voor de scherpste aankoopprijs. U heeft geen zorgen achteraf. Wij kennen alle kleine lettertjes en wij vermijden verborgen kosten. Wij kopen voor u met zekerheid.

Naar een tweede woning in 5 stappen

Zo helpen wij u!

 • Woningen zoeken en selecteren

  Hoe ziet uw droomhuis eruit, in welke regio zou u willen kopen? Regelt u de financiering vanuit de overwaarde van uw huidige woning of zijn er andere mogelijkheden? We horen graag wat uw wensen zijn en adviseren bij de keuzes die u maakt. Daarna gaan we voor u op zoek naar een woning die past bij uw wensen.

 • Advies en begeleiding

  Een tweede huis koopt u niet zomaar. We geven u graag eerlijk en helder advies, zodat u zonder zorgen uw vakantiewoning koopt. We geven antwoord op uw vragen en adviseren u in zaken waar u misschien nog niet aan had gedacht. Wilt u uw huis verhuren? Wie onderhoudt bijvoorbeeld uw vakantiehuis tijdens uw afwezigheid? Wat is de waarde van uw woning op lange termijn? Welke rendementsopties zijn er en zijn deze betrouwbaar?

 • Bezichtigen

  Elke week krijgt u van ons een zorgvuldig samengesteld woningaanbod. Heeft u eenmaal de ideale woning gevonden, dan volgt de bezichtiging. We kijken met een professioneel oog naar de staat van uw toekomstige woning en brengen eventuele verborgen gebreken in kaart. Zo weet u zeker dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Bovendien bekijken we uw toekomstige woning op basis van eerder verkochte woningen, ervaring en kennis, marktaanbod en beoordelen zo of de vraagprijs reëel is. Indien nodig doen we aanvullend onderzoek.

 • Onderhandelen

  Wist u dat de onderhandelingen bij de aankoop van recreatievastgoed andere strategieën kennen dan de onderhandelingen op de markt voor reguliere woningen? Wij helpen u hierbij. We lezen de kleine lettertjes in uw aankoopcontract, adviseren u en onderhandelen een goede prijs voor uw vakantiewoning.

 • Notariële en fiscale afhandeling

  Wanneer u uw woning heeft gekocht, helpen wij u met de afhandeling van notariële en fiscale zaken en informeren u over fiscale voordelen.

Advies voor ondernemers

Lees alles over:

 • Wat is het echte rendement
 • Hoe voorkom ik een miskoop
 • Wat als er verborgen gebreken zijn
 • Betaal ik niet teveel
 • Koop of huurgrond 
 • Financiering mogelijk
 • Hoe kan ik zelf verhuren

En nog veel meer handige informatie.

Investeren                                                     11 veelgemaakte fouten
 

E bookje

 

Download onze e-books in twee stappen:

Stap 1: Vul uw e-mailadres in

Stap 2: klik op aanvragen

 

Wat andere gezinnen zeggen


 • Een mooie woning in een landelijke omgeving was wat we zochten en uiteindelijk ook hebben gevonden. Op een mooi park met een leuke speelweide maar niet te druk. Heerlijk genieten dus met ons gezinnetje. De samenwerking met Recravas was heel prettig.

  Diederik en Eva Lelystad

 • Cor heeft ons alles uit handen genomen tot en met de ondertekening van het koopcontract. Zonder verborgen agenda, heldere communicatie en goed bereikbaar.

  Willemijn de Jong Den Haag

 • Uw hulp ervaren als actief meedenkend, betrokken en open/duidelijk over mogelijkheden vs. wensen. Bedankt voor de hulp!!

  Lisette Eindhoven

 • In het weekend willen we de drukte uit de stad ontvluchten. Maar waar begin je als je een tweede huis wilt kopen? Cor heeft ons echt heel fijn geholpen. Dank voor de goede zorgen.

  Liedewij en Aaron Diever

FFP Hello Law second home check Recravas nen 8025
lange balk