Advies voor ondernemers


Op zoek naar een vakantiehuis of recreatiewoning? Met een zoekopdracht heeft u dit zo geregeld daarna ontvangt u van ons vrijblijvend wekelijks het allernieuwste gewenste aanbod uit de ruim 12.000 te koop staande woningen in Nederland. Daarnaast kunt u exclusief gebruik maken van onze diensten die wij alleen aanbieden aan onze winkelaars. Bespaar uzelf veel tijd en schrijft u zich vandaag nog in, zonder enige verplichting. U kunt uiteraard ook direct naar ons aanbod en alles zelf doen.

Zo plaatst u een zoekopdracht

Een zoekopdracht plaatsen kunt u gemakkelijk doen door op deze link te klikken.

Wij zoeken in alle parken en onderhands aanbod, daarnaast zijn wij aangesloten bij belangrijke verkoopkanalen zoals: Second Home, Funda, Jaap, Huislijn, Huizenzoeker en nog veel meer. Indien gewenst kunnen wij ook voor u zoeken in bijvoorbeeld Duitsland door onze samenwerking met onze duitse partners.

Recravas is het grootste onafhankelijke platform voor de aan of verkoop van uw recreatiewoning in Nederland. Adverteren op onze site is geheel gratis. Recravas geeft u daarnaast de mogelijkheid om een gespecialiseerde makelaar in te schakelen. U wordt begeleid bij de verkoop van uw recreatiewoning of geheel ontzorgd indien gewenst.