makelaar


Bij het verkopen van een recreatiewoning heeft u te maken met een verkoop makelaar. Dankzij zijn kennis over de huidige vakantie woningmarkt weet hij precies welke vraagprijs realistisch is. Daarnaast zorgt hij voor een zo groot exposure van uw vakantiehuis. Dit door plaatsingen op Funda Marktplaats Vakantiehuiswinkel en diverse andere relevante sites. Een verkoop makelaar van Select Makelaars gaat actief op zoek gaan naar geïnteresseerde kopers. De verkoopmakelaar maakt afspraken, leidt de bezichtigingen en beantwoordt alle vragen van potentiële kopers. Is er interesse? Dan voert hij de onderhandelingen met de kopers.

Bij verkoop volgt een juiste koopovereenkomst een WFT check en hulp bij de de notariële zaken. Partijen welke zowel aankopen als verkopen ? In de markt van vakantiehuizen zijn er makelaars kantoren welke zowel voor een klant verkopen als voor een andere klant aankopen.

Wij van Recravas denken niet dat dit kan. De verkoopmakelaars verkopen veelal aanbod van geselecteerde bedrijven welke in een aantal gevallen ook de eigenaars zijn van het kantoor. In principe niets mis mee verkopers moeten verkopen toch? Het wordt wat dubbel als de verkoopmakelaar van dat kantoor/bedrijf ook als aankoopmakelaar optreed voor klanten welke wensen te kopen. De belangrijkste taak voor een makelaar komt dan in het gedrang.

Namelijk onafhankelijkheid je wil immers niet " wij van WC eend adviseren WC eend.